Home > Nūhou > Nūhou ʻOihana

Hoʻolauna ʻana i ka ʻeke Punch Punch Cute Cute

2023-10-25

Puke Puke Puke PoeʻO kahi ʻeke kālā nani a nani hoʻi me nā pono penei:


ʻO ka hoʻolālā nani a nani hoʻi, e like me ke ʻano o ke ʻano o kēia wā, ka mana hoʻohālikelike ikaika;

E hoʻohana i nā mea waiwai kiʻekiʻe, lōʻihi a maʻalahi hoʻi e hoʻomaʻemaʻe;

ʻO ka hoʻolālā waha nui e maʻalahi ka waiho ʻana a me ka hoʻihoʻi ʻana i nā kālā, a hiki ke waiho i kekahi mau mea i hoʻopuehu ʻia;

Paʻa a māmā, maʻalahi ke halihali a ʻaʻole lawe nui i kahi;

He kūpono no nā hanana like ʻole, e like me ke kūʻai ʻana, ka huakaʻi, etc.

I ka pōkole, ʻo ka Round Cute Coin Punch Purse he ʻeke kālā kūpono a nani hoʻi i kūpono i nā poʻe o nā makahiki āpau.

Eia kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo no ka ʻohi ʻanaPuke Puke Puke Poe:


Mea: He mea koʻikoʻi ka mea o ka ʻeke kālā no ka mea e pili ana i kona lōʻihi a me ka maʻalahi o ka hoʻomaʻemaʻe. Manaʻo ʻia e koho i nā mea kiʻekiʻe e like me ka ʻili, ka nylon, a me nā mea ʻē aʻe, nā mea paʻa a maʻalahi hoʻi e hoʻomaʻemaʻe.


Kaha: Hiki ke koho ʻia ka mana o ka ʻeke kālā e like me kāu pono ponoʻī. Inā ʻoe e hoʻohana wale ana iā ia no ka mālama ʻana i nā ʻāpana kālā, e lawa ka mana paʻa. Inā pono ʻoe e mālama i nā loli hou aʻe, nā waihona kālā a i ʻole nā ​​​​mea ʻē aʻe, pono ʻoe e kūʻai i kahi ʻeke kālā me ka nui o ka mana.


Hana: Ma waho aʻe o ka mālamaʻana i nā kālā, hiki i kaʻeke kālā ke loaʻa nā hana'ē aʻe, e like me nā pahu kāleka, nā kī kī, a me nā mea'ē aʻe. Hiki iāʻoe ke koho i nā hana āu e pono ai.


Hoʻolālā: He mea nui hoʻi ke ʻano o ka ʻeke kālā. Hiki iā ʻoe ke koho i kahi hoʻolālā e kūpono i kou makemake ʻano, a i ʻole e koho i nā kala a me nā ʻano e pili ana i nā mea pono ʻē aʻe.


Brand: Hiki ke hoʻohana ʻia ka inoa o ka brand a me ka lawelawe ma hope o ke kūʻai aku ma ke ʻano he kumu kuhikuhi no ke koho ʻana. Manaʻo ʻia e koho i kahi brand me ka ʻike brand kiʻekiʻe a me ka lawelawe ma hope o ke kūʻai aku, i hiki iā ʻoe ke hoʻohana me ka hilinaʻi nui.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept